A Szabó Motor Kft. alapítása

A Szabó Motor Kft. családi vállalkozás, a korábbi Perkins (angol dízelmotor-gyár) és FG Wilson (északír generátorgyár) magyarországi képviseletének szervizes munkatársai (Szabó János szervizmérnök és fia, Szabó Róbert szerviztechnikus) alapították.

15 éves tapasztalat, szaktudás

A vállalkozás legnagyobb értéke az a 15 éves tapasztalat, melyet a Perkins cég képviselete során szereztünk a motorok és generátorok garanciális javítása, alkatrészellátása során. Ebben az időszakban évente legalább egyszer, de volt olyan év, mikor három alkalommal vettünk részt a gyárak által szervezett továbbképzéseken, melyekről bizonyítványok tanúskodnak. Rendelkezünk mindazon gyári célszerszámokkal - beleértve az elektronikus motorok ECM kiolvasásához szükséges eszközöket is -, melyek lehetővé teszik a gyári technológia alkalmazását a javítások, karbantartások során.

Fő tevékenységek

Ezt a tudást és tapasztalatot szeretnénk hasznosítani korábbi partnereinkkel (Interdiesel Kft. és Korrekció 2001 Bt.) együttműködve. Fő tevékenységünk a tervszerű karbantartás (szerződéses partnereink részére 7/24-es készenléttel), de mind a Perkins motorok, mind az FG Wilson generátorok teljes körű javítását, felújítását és alkatrészellátását is vállaljuk.