Karbantartás

Tervszerű karbantartással minimálisra lehet csökkenteni a gép állásidejét. Teljeskörű szerződéses szervizszolgáltatást ajánlunk Önnek, amely pontosan illeszkedik az Ön igényeihez, és biztosítja motorja, áramfejlesztője állandó üzemkészségét.

Javítás

Hosszú évek tapasztalatával rendelkezünk az ipari dízel motorok alkatrészellátása, karbantartása, javítása, valamint felújítása terén. Eredeti gyári alkatrészekkel, gyári technológiával javítjuk, tartjuk karban motorját, áramfejlesztőjét. Szervizes kollégáink teljeskörű képzést kaptak az összes Perkins ipari dízelmotorcsaládról. Műszaki szakkönyvek állnak rendelkezésünkre, ezzel lehetővé téve, hogy a legmagasabb szintű támogatást nyújtsuk. Jól képzett szakembereink a legújabb diagnosztikai műszerekkel állapítják meg és hárítják el a felmerülő problémákat. Gyors és hatékony szakszervizünk kielégíti az Ön igényeit is, helyszíni szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink és szerződéses partnereink részére, teljes felszereltségű szervizkocsival és speciálisan képzett szakemberekkel biztosítjuk a legszélesebb körű kiszolgálást.

Üzemanyag feltöltés

Ha meg szeretné tankolni telepített dízelmotorját, nincs más dolga, mint megrendelni nálunk az üzemanyag-házhozszállítást: vállaljuk gázolaj helyszínre szállítását és betöltését.